אבי

רישיון ציבורי וביטוח לאומי

בעבר לפני שהוצאתי את הרישיון לרכב ציבורי קיבלתי שיחות במרפאה לבריאות הנפש עקב חרדות..עכשיו כשיש לי את הרישיון הזה ואני עובד אני מעוניין לקבל סל שיקום או לפנות לביטוח לאומי שיכיר בי כסובל מחרדות ואוסידי כדי לטפל בעצמי..האם במקרה כזה יכולים לפסול לי את הרשיון עקב כך? כשהייתי במרב״ד לרישיון הציבורי הם ידעו על החרדות..תודה

עו"ד שי גלעד

כל פנייה לביטוח הלאומי עלולה להביא להפניית הפנייה , תכנה או תוצאות הבדיקה למכון הרפואי לבטיחות בדרכים ולרשות הרישוי. יתכן שפנייה שכזו , גם אם לא תביא לפסילת הרישיון, תביא להתלייתו עד לגמר הבדיקות או המכון ימצא לנכון שעליך לעבור בדיקות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים