אלי

החזרת רשיון באמצעות וועדה

בחודש פברואר 2017 דיווח הניאורולוג על איסור נהיגה עבורי בשל התקף אפילפטי. היום התיר לי לנהוג מחדש לאחר "ועדה". איזו ועדה זו, איך פונים אליה?

עו"ד שי גלעד

הניאורולוג ככל הנראה הפנה את המידע על ההתקף שלך למשרד הרישוי כפי חובתו על פי חוק וזה הפנה את המידע למכון הרפואי לבטיחות בדרכים. ככל הנראה התכוון הניאורולוג שלך למכון. ערעור על החלטת המכון מוגש ל"וועדה", היא ועדת הערר לענייני רישיונות נהיגה שמקום מושבה בבית החולים תל השומר.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים