זכריה

נכשלתי במכון הארבעה יש מה לעשות עם זה?

רציתי לעשות רישיון לדרגה c והוזמנתי למכון האבעה, אחרי המון זמן של המנתנה קיבלתי תשובה שלילית שמציינת שאני נהג לא צפוי. במהלך השיחה עם הפסיחולוג הבנתי שנכשלתי בגלל ר.פ לא נקי, והבנתי שאם נפסלתי אין לי טעם ליפנות אליהם 7 שנים מסגירת התיק האחרון. האם יש מה לעשות עם זה? או שהרישיון הזה אבוד לי

זכריה

אי התאמה אישיותית הסיבה הרשומה בפסילה

עו"ד שי גלעד

דחיית בקשתך הינה מסיבה של אי התאמה אישיותית לנהיגה בטוחה. הדרך להתמודד עם קביעה זו היא בהגשת ערר לועדת הערר לענייני רישיונות נהיגה ולהוכיח שהקביע מרב"ד שגוייה. אין שום קשר להמתנה בת שבע שנים. באופן רגיל , עליך להמתין שנה עד הגשת בקשה חדשה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים