דניאל

תהליך הוצאת רשיון לאוטובוס

שלום שי.אני בעל פרופיל 21 (צהל) ורוצה לעשות רשיון לאוטובוס האם זה ישפיע (פרופיל 21) על התשובה והאם הם יכולים לקחת לי גם את הרשיון הרגיל (B) יש לציין שהייתי פעם במכון להוציא רשיון לאוטובוס והתשובה הייתה שלילית מטעמי התאמה. תודה רבה.

עו"ד שי גלעד

ברגע שהגעת למכון הרפואי הינך נבדק מכל בחינה. אם תמצא לא מתאים לנהיגה גם ברכב פרטי, ימליץ המכון הרפואי למשרד הרישוי לפסול גם את רישיונך הפרטי. עצם העובדה ששוחרת מהשירות הצבאי על פרופיל 21 אינו אומר שבאופן אוטומטי תפסל בקשתך לרישיון לרכב ציבורי.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים