גיא

פסלו לי את הרישון מה עושים??

לקיתי בעבר ב3 התקפים פסיכוטיים ואושפזתי 3 פעמים כתוצאה משימוש ב lsd בעקבות זה פסלו לי את הרישיון מה עליי לעשות? יש סיכוי שאני אראה את הרישיון שלי בידיים שוב?יש דבר כזה בכלל להחזיר אותו אחרי דבר כזה? הרישיון זה העבודה שלי הרישיון זה העצמאות שלי מי יקח את אמא שלי או אבא שלי לבית חולים? מרגיש אבוד יש תקווה???

עו"ד שי גלעד

ניתן להגיש בקשה חדשה לרישיון שנה לאחר החלטת הפסילה. אם מצבך ישתפר ובדיקותיך ימצאו תקינות, יש סיכוי שיאפשרו לך לקבל רישיון.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים