אסף ברוכי

חידוש רשיון לאחר פסילה אפילפסייה

לפני 7 שנים חליתי באפילפסיה, לפני כשנה וחצי מצבי מעולה, יציב, מאוזן ללא שום תרופה, כשיר לנהיגה מבחינת נוירולוג מטפל. בחודש 7 התחלתי את התהליך לחידוש הרשיון במכון , לאחר 4 חודשים נשלח אליי מסמך אותו צריך למלא הנוירולוג המטפל בי באופן קבוע( שמילא אותו ואמר שאני כשיר לחזור לנהוג וטען שזו אפילפסיה היסטורית) ותצהיר שלי. לאחר שליחת המסמכים למכון קיבלתי מכתב אשר אומר שאני צריך לפנות שוב לנויקולוג מטפל , במכתב נאמר שאיך זה שבעברי אני חולה והיום אני כן כשיר, נציין שהוחלפו מספר תרופות עד שאחת היה בינגו ! לאחר שנה ללא נטילת כדורים ואין גם התקפים, ושהנוירולוג המטפל יתן חוות דעת למה אני כן כשיר לחזור לנהוג ברכב פרטי. שאלתי היא, מכיוון שאני רואה שברוב המקרים מוזמנים למכון, בדיקת פיזית ואז מבקשים חוות דעת, במקרה שלי הם אמורים חקבל את החוות דעת ולסיים לי את הגיהנום הזה ? זה אמור לספק אותם ?

עו"ד שי גלעד

בדרך כלל אין במכון נוירולוג שיבדוק אותך ולכן בחינת מצבך תהייה בהתאם למסמכים המונחים בפני המכון. אם חוות הדעת של הרופא שלך לא תספק , הם עלולים לבקש מסמכים נוספים או לדחות את בקשתך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום המכון הרפואי לבטיחות בדרכים