אביב בר עוז

הפרוצדורה וההגבלות בהקמת עסק במדינה זרה

שלום, ברצוני להקים עסק במדינה זרה (איטליה). ראוי לציין שיש לי היכרות ארוכת שנים עם המדינה ועם התחום בה בו ארצה לעסוק (תיירות). אינני אזרח אירופי (בתהליכים מוקדמים של הוצאת דרכון), ואני מניח שעליי להיוועץ בעורך דין מקומי, אך ברצוני לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי מהן הפעולות, ההגבלות והיכולות שלי אם בכלל לפתוח עסק כזה. בתודה ובברכה, אביב בר עוז.

עו"ד גונן בן יצחק

אביב שלום רב! יש קבוצת משפטנים בישראל אשר חברים בארגון אירופאי ויכולים לעזור לך. פנה אלי ישירות ואוכל להפנות אותך אליהם. בברכה גונן בן יצחק, עו"ד