גבי

הפעלת עסק בזמן ההמתנה לקבלת רישיון עסק

האם אפשר ללהפעיל עסק כאשר נמצאים בתהליך של קבלת רישיון עסק בזמן שמחכים לאישור?

עו"ד גונן בן יצחק

גבי שלום שאלתך כללית מאוד ועל כן קשה לענות עליה ללא קבלת עוד פרטים. לעיתים, ניתן להתחיל לפעול עוד כאשר נמצאים במהלכו של הליך רישוי, הדבר נכון למשל כאשר מדובר בהליכי רישוי לבית עסק דוגמת מסעדה או פאב, ואז ניתן אישור זמני עד קבלת הרישוי, במקרים אחרים ברור שלא ניתן לפעול ללא רישיון דוגמא בולטת: עורך דין או רופא. בברכה גונן בן יצחק, עו"ד