אמיר

חיסול חברה בע"מ ברשומות לחייב בפריסה

אני וחברתי נמצאים בהסדר פריסה מול בנק. האם, בהיותה של החברה לא פעילה, ניתן לחסל אותה ברשומות מול רשם החברות? (ע"מ להימנע מהאגרה השנתית)

item.Author מנהל הפורום משרד עו"ד טולדנו, מיוסט ושות'

שלום אמיר, שאלתך חסרה פרטים. ניתן לפנות להליך פירוק מרצון ככל ולחברה לא קיימים חובות והתחייבויות או שבאפשרותה לפרוע את חובותיה בתוך 12 חודשים מיום הגשת בקשת הפירוק לרשם החברות. היות והחברה אינה פעילה ניתן יהיה לבקש פטור בגין אגרה שנתית בעבור השנה בה התבקשה הבקשה. מוזמן לפנות בכדי לקבל פרטים נוספים. בברכה, אופיר מיוסט, עו"ד http://www.tm-lawyers.co.il 054-4345996 טולדנו, מיוסט ושות' - משרד עורכי דין