אלון

פתיחת אתר אינטרנט למכירות

אני וחבר שלי רוצים לפתוח עסק חדש של מכירת מוצרים באינטרנט. ורציתי לדעת מה אנחנו צריכים לעשות מבחינה חוקית?

item.Author מנהל הפורום משרד עו"ד טולדנו, מיוסט ושות'

שלום, ראשית, מומלץ לערוך הסכם שותפות או הסכם מייסדים (בהתאם לאופן בו תבחרו להתאגד) בינך לבין חברך. הסכם זה מטרתו להסדיר את היחסים ביניכם, את אופן הניהול, למנוע סכסוכים עתידיים וכיו"ב. כמו כן, מומלץ לפנות לעו"ד על מנת לערוך תקנון אתר המותאם לצרכייך. תקנון אתר אינטרנט הוא חוזה בין בעל האתר לבין הגולש באתר. התקנון קובע תנאים לשימוש באתר ומסדיר תנאים שונים כמו למשל: זכויות יוצרים וקניין רוחני, מדיניות ביטול עסקה והחזרת מוצרים, מדיניות פרטיות, הסדרת הפעילות באתר ועוד. תקנון אתר, מצמצם סיכונים ומקטין באופן משמעותי את החשיפה של בעל האתר לתביעות. הנך מוזמן לפנות בכל שאלה נוספת. אבירם טולדנו,עו"ד http://www.tm-lawyers.co.il נייד - 0546449920