ב

הערכת שמאות עסק מסחרי

בעלי חנויות במרכז מסחרי שוקלים בינוי פינוי. (בניית מרכז חדש בתוספת בניין מגורים) האם עסק (חנות) שמושכר ומניב תשואה גבוהה במשך הרבה מאוד שנים עם חוזה ארוך טווח , מבחינה שמאית ערכו גבוה יותר מעסק באותו מרכז שהתשואה עליו הרבה יותר נמוכה. כלומר בהסכמה להליך, הוויתור הוא הרבה יותר גבוה ואז התמורה כביכול צריכה להיות יותר גבוהה. האם נכון? שאלה נוספת: באיזה שלב מקובל למנות שמאי מלווה בתהליך כזה? האם בתחילת ההתקשרות עם היזם במקביל להתקשרות עם עורך דין מלווה המייצג את הדיירים או לאחר קבלת אישורים מהעירייה לפרויקט?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

ממליץ על שמאי מלווה בתחילת ההליך. כך ידע כל צד מהי התמורה הראויה, תיווצר שקיפות ויגדלו סיכויי הפרוייקט לצאת לדרך!

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין