אילן

ערך דירה שנוסף לה שטח מדירה אחרת

אני מתעניין ברכישת דירה בת שלושה חדרים. המחיר שננקב הוא מחיר שתואם מחירי דירות של שלושה חדרים בסביבה. אלא שבבניין הזה יש רק דירות של שני חדרים. מתברר שבעלי הדירה לא עשו חלוקה פנימית, אלא צירפו שטח מדירה צמודה, כך שנוסף חדר. בהנחה שהשינוי עבר אישור והדירה רשומה בטאבו כדירה בת שלושה חדרים, האם עדיין ערכה זהה לזה של דירת שלושה חדרים רגילה?

item.Author מנהל הפורום עו"ד חיים מסילתי

הרישום בטאבו אינו סוף פסוק. יש לבחון חוקיות הבנה גם בועדה המקומית. באם העניין הקנייני והתכנוני מוסדר, לא רואה הבדל.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום שמאי מקרקעין