גיא

זכויות בעסק של ידועים בציבור ללא ילדים

האם בקרב ידועים בציבור שחיים יחד מעל 4 שנים ללא ילדים מגיע לבן הזוג משהו מהעסק של בת זוגו? את העסק היא פתחה לפני שהכרנו

item.Author מנהל הפורום ד"ר רון קדם

יש לשים לב שמדובר בעסק שהיה קיים לפני השיתוף. לכן, יש לאמוד את תרומת השיתוף לצמיחת העסק. כלומר, עד כמה צמח בין התקופות ולא את השווי בסיום השיתוף. לעיתים החישוב מומר בנכסי קריירה.

דורית גלוברמן- קרט עו"ד

שלום גיא, יש לבדוק את תרומתך לעסק מבחינת משאבים כלכליים וכל השקעה אחרת, חשוב לדעת האם חתמתם על הסכם ממון, וכיצד היתה ההתנהלות הכלכלית בבית וכמובן גם עיסוקך והכנסתך רלוונטים, בהצלחה.