אלברט

תגובה לתלונת שווא - תביעה על הכפשת שם, לשון הרע ועגמת נפש

שלום פנינה ויישר כוח על ניהול הפורום הנחוץ הזה ! שאלתי : לפני מספר שנים גרושתי (אז אשתי) הגישה תלונת שווא, נחקרתי והורחקתי מהבית לשבוע. התלונה נסגרה באותו יום "חוסר עניין לציבור". כיום יש בידי הוכחה מוחצת שהכל היה פרי תיכנונה והשגת יתרון בבישול תיק גירושים. מעבר לפנייה למשטרה לשינוי עילת הסגירה ,האם אני יכול לתבוע על הכפשת שמי, הוצאת לשון הרע והרחקתי מילדיי וביתי ? האם היו תקדימים במקרים אלה ששופט/ת פסקו פיצויים לתובע ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

אתה בהחלט יכול לתבוע בגין עוולות אזרחיות רבות. בניהם לשון הרע, פגיעה בזכות לחירות , ובזכות לשם טוב ועוד . לאחרונה יש יותר ויותר פסקי דין המזכים בפיצויים את נפגעי תלונות השווא .