רמי

התעללות נפשית ממשטרת ישראל

אישתי ומשפחתי התלוננו עליי על אלימות במשפחה דבר שלא היה ולא נברא.אני מתנדב במשטרה עשרים שנה ביום שנעצרתי היתי על מדיי השוטר.מיותר לצין מה עבר עליי.לאחר כשבועיים אישתי ביטלה את התלונה.קיבלתי אישור מהמשטרה שהתיק נסגר מחוסר ראיות.ונישקי הפרטי שנלקח ממני לא הוחזר אליי ושבוע הבא אני במחוזי מפני שהגשתי עתירה מנהלתית.לאחר מאמצים הוחזרתי למשטרה כמתנדב.לצערי כאשר נודע למשטרת ישראל על העתירה לגבי הנשק הודיעו לי שאני מושה מלהתנדב במשטרה.אני מעונין לפנות לשר כלשהו ולדעת מדוע אני בתור אדם חף מפשע צריך להתענות בצורה כזו לאחר שתרמתי כמחצית מחיי למשטרה.

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

שלום רב, יש לערוך הבחנה בין השירות ההתנדבותי שלך לבין היחס שאתה מקבל מהמשטרה. ככול שהמשטרה טועה יש לגשת בעתירה מנהלית לבית המשפט המחוזי כדי שיתנו טעם להתנהלותם. בהצלחה .

הקורא בין השורות

הבעיה האמיתית פה זה שאשתו התלוננה עליו והוא משיך לחיות איתה. ומה שמעסיק אותו זה התנדבות במשטרה שהעיפה אותו? בעיה לא?