נועה מ

הכפשת שם ודברי דיבע בפורום הוועד

שלום רב. אני נציג הוועד בבניין .הצעתי לחברי הוועד במקום חברת ניהול שתנהל הוצאות והכנסות של הדיירים באופן עצמאי במערכת שנותנת חברת הניהול. אני בעל חברה כמו כן הצעתי שגם מנהל חשבונות אם זה בחברה שלי ואם זה מנהל חשבון שאחת מנציגי הוועד יביא ינהלו את תנועות נכנסות ויוצאות ללא נגיע בכספים.נכון להיום חברי הוועד הוציאו את דברי בקבוצת הדיירים שניסיתי לעשות פעולות על מנת לגנוב כספי הוועד.מה הזכויות שלי.תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד פנינה יחזקאל כחלון

אין מדובר בתלונת שווא אלא לכל היותר בלשון הרע או הוצאת דיבה . אין מספיק פרטים כדי ללמוד על המקרה ממליצה לך לפנות לעו"ד העוסק בלשון הרע.