יוסי

הסכם גירושין או שלום בית

החלטנו לחתום על הסכם שלום בית, אבל בהסכם שאשתי הביאה מהעורך דין יש סעיף שמדבר על מתן גט חלוקת רכוש ועוד עניינים, וזה נראה שהיא רוצה להתגרש ולא שלום בית. האם זה בסדר לכתוב סעיפים כאלה בהסכם שלום בית?

עו"ד הילה בורנשטיין

יוסי שלום מקובל לערוך הסכם שלום בית ולחילופין גירושין, הכולל בתוכו הן הסכמות לעניין תקופת החזרה לשלום הבית והן הסכמות לגבי הליכי הגירושין באם שלום הבית ייכשל. בכל מקרה, אם אתה חושש מומלץ לפנות עם ההסכם שבידיך לקבלת ייעוץ מעו"ד אחר המתמחה בתחום. בהצלחה