מתגרשת

רוצה גט מבעל חוזר בתשובה שרוצה שלום בית

שלום אני רוצה להתגרש ובעלי רוצה שלום בית הוא חוזר בתשובה ונהיה קיצוני כל הזמן הוא מצפה ממני לחיות בהתאם לאמונה והדרישות שלו ואין לנו על מה לגשר האם זה נכון שבבית דין רבני יהיה לי קשה לקבל גט בגלל שהרבנים יהיו יותר בצד שלו?

עו"ד הילה בורנשטיין

למתגרשת שלום, על פניו - אם הנימוק היחיד שלך לרצונך בגירושין הוא חזרתו בתשובה של בעלך והקצנתו, ובעלך מסרב להתגרש ומבקש שלום בית, קיימת סבירות גבוהה שהליכי הגירושין יהיו סבוכים וארוכים. ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בדחיפות ולא לפעול באופן עצמאי.