לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
מגי

קניה תחת לחץ המוכרת פזיזות ומהירות

שלום רב , בעלי ואני קנינו טבעת יהלומים מהבורסה לתכשיטים ב-16000 ש"ח. תאור המקרה :נכנסנו לחנות , מדדתי כמה וכמה טבעות , הטבעת שהתייחסתי אליה עלתה 20000 דברנו על הנחה והמוכרת צלצלה לממונים עליה ואישרה הנחה ל-16000 ש"ח. המוכרת אף ציינה שלא מכרה הרבה זמן והלחיצה אותנו "דחפה" אותנו לקנות במחיר כ"כ "טוב".התלבטתי בין כמה טבעות שונות ,התלבטתי עדיין אם בכלל לקנות. ובמקביל בעלי , שהיה אחרי בדיקה פולשנית בה הרדימו אותו , ועוד היה תחת השפעת ההרדמה,התלוצץ עם המוכרת ואמר לה שהיא יכולה לחייב את הכרטיס כאוות נפשה . אני במקביל עודני מודדת ומתלבטת ובאותו זמן התקשרה אליי הבייבי סיטר מהבית ששמרה על בני בן 3 שבועות שהוא בוכה מאוד ועלינו לרוץ הבייתה. באותו רגע אמרתי למוכרת שאני לא אקנה עכשיו , אחזור במועד אחר , כי אנחנו חייבים לעזוב ועוד לא החלטתי אם לקנות ואיזו טבעת לקנות . המוכרת הודיעה לי , שהיא חייבה את הכרטיס, ואני אוכל לחזור ולהחליט ושבינתיים אקח טבעת מסויימת ,בקשתי שתבטל את העסקה והיא טענה שהיא לא יכולה, טענה שכשאחזור היא תחזיר לי החזר כספי אם אחליט על טבעת זולה יותר. חתמתי לה במהירות על החשבונית ויצאנו משם במהירות . כשהגעתי הבייתה והעיניינים נרגעו , קלטתי שעשינו טעות , זה היה יום שישי ולכן חכיתי עד יום א' ,הרגשתי חסרת מנוחה כל השבת , דבר ראשון ביום א' צלצלתי לחנות וספרתי לה שעשינו את הקניה במהירות , תחת לחץ שלה של המוכרת , ותחת לחץ הבייבי סיטר שקראה לנו הבייתה אל התינוק שלי , הסכום מאוד גדול ולא נוכל לעמו בהוצאה זו . ולכן אני רוצה לבטל את העסקה.הגעתי לחנות ושום דבר לא עזר לי. היא הייתה נוקשה מאוד היא נתנה לי מס' פאקס שאכתוב להנהלה ולא נתנה לי בשום אופן שם , או מס' טלפון שאוכל לדבר עם מישהו. ניסיתי לדבר עם חברת האשראי , והם רצו חתימת החברה לביטול העסקה , ניגשתי שוב לחנות והיא זרקה אותי משם ואף איימה להוציא אותי עם האבטחה של הקניון. כמובן שכתבתי להנהלה והם לא הסכימו לבטל. ואף האשימו אותי שאני משקרת בעובדות.בסופו של דבר תבעתי בתביעות קטנות . חכיתי 6 חודשים למשפט , הבורסה לתכשיטים לא הופיעו בבית המשפט , ולפני הדיון צלצלתי אליהם לספר להם שעוד דקה יהייה פסק דין ושוב המוכרת התנערה ממני וסגרה לי את הטלפון.פסק הדין היה לטובתי. הם בקשו מבית המשפט לבטל את פסק הדין.כיון שלא הספיקו להופיע שהרי מנכ"ל החברה חש מהר לבית המשפט אחרי שיחת הטלפון שלי. השופטת השהתה את פסק הדין עד שהתובעת=אני , אגיב . שאלתי היא מה יכול לקרות מעכשיו והלאה ...?כמובן שסוף סוף נעשה צדק מבחינתי , אני מוכנה להישבע על עובדות המקרה על אף שהאשימו אותי שוב ושוב בשקר.מה תהיינה ההשלכות לכך שהשופטת השהתה את פסק הדין ומצפים לתגובתי ?

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות