דמי ביטול כרטיס טיסה
שלום רב שמי ורד, אני הזנתי כרטיס טיסה הלוך וחזור לברלין לתאריכים 17/5 עד 26/5 ההזמנה בוצעה ב18/3 (חודשיים לפני הטיסה) בטלפון מול סוכנת נסיעות והעברתי לה צ'ק (ל15/4) ע"י חבר עם סכום של 1900 שח ללא שם חברה כי הוא לא נמסר לי. במשך שבוע לא קיבלתי שום מכתב/טלפון ולא חתמתי על שום הסכם לאחר כשבוע (8 ימים) הבנתי שאין לי מספיק כסף לכסות את התשלום כי לא קיבלו אותי לעבודה שהתחלתי בה לכן התקשרתי לסוכנת נסיעות להגיד שאני מעוניינת לבטל ורוצה לדעת כמה זה יעלה היא ענתה כי אין ברשותה את המידע הנדרש ודמי ביטול תלויים בחברת תעופה ולא בסוכנות עדיין לא ידעתי לא את שם הסוכנות ולא את שם חברת התעופה לאחר כמהה שעות שלחה לי מכתב באי-מייל שאין לה תשובה עדיין (זה היה יום שישי) ובתחילת שבוע הבא מסרה כי מגיע לי החזר של 204 דולר (כ-60 % מעלות הכרטיס) וביקשה לרשום בחזרה כתובת שתוכל לשלוח לי צ'ק (ממכתבה הבנתי שזו חברת תעופה ישראייר וזה לפי חוקי הכרטיס) מסרתי לה כי אין לי כתובת בה אני יכולה לקבל דואר לכן מסרתי פרטי חשבון בנק וביקשתי להעביר כסף לשם מאז עבר שבוע ולא קיבלתי ממנה שום מענה ולא הפקדה לחשבון שאלתי היא קודם כל, האם זה בכלל חוקי הגיוני שיבקשו סכום כזה עבור דמי ביטול אם היה עוד חודש וחצי לטיסה ואני בכלל לא חתמתי על שום דבר?האם יש טעם לבקש ייצוג עו"ד ולהגיש תביעה? תודה ובברכה ורד