ביטול השתתפות בקורס
בתאריך 14.8.12) ביתי חיילת נרשמה דרך הטלפון לקורס פסיכומטרי של יואל גבע, לאחר יומיים החליטה להישאר עוד שנה בצבא קבע והתקשרה לבטל את השתתפותה בקורס ונאמר לה כי מחייבים אותה על ביטול ב 3% (עלות הקורס 7200) התקשרתי אל יואל גבע על מנת לברר נאמר לי שזוהי מדיניות החברה ויש להם את הזכות הזו .ללא כל התחשבות מצידם בשום דבר, הקורס מיועד לאמצע חודש נובמבר אבקש לדעת את האם יש חוק כזה והאם זה מוגן ? אשמח לתשובה מהירה ......תודה מראש.
שלום רב, יש לדרוש מהנהלת הקורס את טופס גילוי הנאות וההתקשרות עליו חתמה בתך ולבחון שם את תנאי ביטול הרישום. לדעתי הנסיבות של הביטול מחייבות התחשבות.
היי פנינה, נתקלתי במקרה דומה מולם אבל חמור יותר. בשורה התחתונה, אני קיבלתי את ההחזר מאחר ולא חתמתי על אף הסכם עמם, גם לא באמצעות הדוא"ל. לאחר ביצוע עסקה טלפונית הם שולחים מייל ללקוח והוא צריך לסמן וי שקרא ומסכים לתקנון- במידה והיא הסכימה למיטב ידיעתי אין מה לעשות. במידה והיא לא חתמה על טופס ידני או במייל- אין להם את הזכות לחייב אותה מניסיוני האישי. במידה ואת מעוניינת שלח לי הודעה במייל ואשלח לך את המסמך ששלחתי להם ובזכותו זוכיתי בסכום. העילה :בהסכם הלימודים של "יואל גבע", תנאי התקשרות בהרשמה, סעיף 1 כתוב "אני הח"מ נרשמתי ללימודים בבית הספר לבגרות של יואל גבע בע"מ ובחתימתי בשולי הסכם זה ו/או באמצעות אישור חלופי בדוא"ל, הריני להביע את הבנתי ואת הסכמתי לתנאי ההתקשרות המפורטים בו". מעיין
היי מעיין, אפשר לקבל למייל את הטופס ששלחת להם על מנת שלא יחייבו אותך בדמיי ביטול? תודה, מור
Mor_attiya@hotmail.com