לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
תמר

ביטול מנוי סטודיו C

לפני 9 חודשים עשיתי מנוי ל 15 חודשים לסטודיו סי אך מסיבות אישיות לא הצלחתי לעמוד באופרציה של לצאת מהבית עם שני זאטוטים ולצערי ביקשתי לקצר את המנוי כי יצא שאני משלמת לריק!! נאמר לי במפורש כי רק לאחר 9 חודשים ניתן לבטל ואז אני מקבלת את ההפרשים אליי. חיכיתי בסבלנות אממה כשהגיע הרגע אז נזכרו להגיד לי שפספסתי את מועד הביטול כי התקשרתי ב 22/11 ולא ב 4/10 ע"מ לבטל את המנוי!! זה נשמע לי לא הגיוני הרי גם ככה אני לא מגיעה בקושי וניתן לבדוק זאת אז מה ההגיון של לתת תאריך יעד מדוייק לביטול המנוי. זה ממש מקשה ומרגיש רע מאוד התייחסות קרה ובלתי מתחשבת אינני יודעת מה לעשות מלבד לספר לכולם אודות החברה וברעתה

מיכל

כל ההתנהלות שלהם כאשר רציתי לעזוב היתה עלובה ואיטית. כשנרשמתי לא טרחו ליידע אותי שני מקבל מחיר מבצע, וכשעזבתי הודיעו לי כי המחיר היה במבצע, וכיוון שלא סיימתי את תקופת המנוי הם יחזירו את כספי פחות המחיר המלא שכלל לא ידעתי עליו. כל ניסיונותי להסביר שאף אחד לא יידע אותי על כך ירדו לטימיון יחד עם כספי. לסטודיו סי אני לא חוזרת בחיים ולא אמליץ עליהם לעולם.

רונית אלירז

ביטול מנוי לסטודיו סי עקב בעייה רפואית- האם מישהי רוצה להצטרף לתביעה ייצוגית?

בטי כהן

אני בהתנהלוץ בלתי אפשרית ומתסכלת מולם עכשיו. תהיתי איך ומה עשית. ממש ץחושה שאת נגזלת על ידם ובחוסר אונים מול גוף שמצליח להדוף אותך פעם אחר פעם.

ניצן ש.

אני רואה שסטודיו סי ממשיכים לגבות עוד ועוד קורבנות להתנהלות הלא חוקית שלהם. אני רואה שכבר כמה שנים יש תביעות נגדם. והם ממשיכים. אף אחד לא הזהיר אותי כשהצטרפתי. ועכשיו אני כלואה אחרי שאמרו לי שאני יכולה לבטל מנוי ומתעלמים ממני כבר חצי שנה וממשיכים לגבות. מה אפשר לעשות? מישהי כבר הצליחה???

הדס הראל

אני בסחבת איתם שלושה חודשים . לא הסכימו לבטל לי מנוי כמעט טרי... נכנסתי להריון ונאלצתי להפסיק להתאמן..שיכנעה אותי להמיר לדיאטנית שבסוף פיטרו אותה אבל את כל הכסף גבו ממני. 1200 שח שחייבים לי חזרה ואין מענה שם וכולם מתחמקים

ראיסה

הי, אצלי סיפור דומה, תוכלי ליצור איתי קשר שננסה לחשוב יחד מה אפשר לעשות?

שרון עטיה

לא נותנים לבטל מנוי עקב בעיה רפואית

שוש בן עטר

ביטול המנוי עקב בעיה רפואית

מלי שלום

ביטול מנוי ערב בעיה רפואית

עדן

אני מעוניית להצטרך לתביעה ייצוגית. פשוט בושה!

ראיסה

גם אני, תצרו איתי קשר בבקשה

זהבה בן דוד

ביטלתי מנוי אחרי שחזרו לפעילות אחרי חודשיים שהיו סגורים עקב מצב הקורונה. את הכסף על החודשייל שאמרו שיחזירו לא קיבלתי חזרה והם המשיכו לגבות עןד חודשיים מהוראת הקבע עד שביטלתי את ההוראה בעצמי. בסופו של דבר הוחזרו לי 78 שח בלבד במקום תשלום על 4 חודשים. ואני במנוי היקר שמאפשר לפרוש בכל נקודת זמן מעוניינת להצטרף לתביעה

שני אבישר

אשמח להצטרף לתביעה ייצוגית בהקדם!!!

שני אבישר

עשיתי מנוי ללא התחייבות לאחר מספר חודשי מנוי נכנסתי להריון ומהר מאוד לשמירת הריון. הציעו לי להקפעא את המנוי. הקפאתי. 6 שבועות לאחר הלידה רציתי לחזור הגעתי לחצי שיעור שבמהלכו הבנתי שהבעיה הרפואית שיש לי מקשה עליי לעשות פעילות גופנית. רציתי להמשיך הקפאה אך לדברי הנציגה המליצה לי לחכות חודש שבו הם יכולים להקפיא לי חודש אחורנית... חיכיתי חודש נוסף. בתום החודש ביקשתי הקפאה כי ראיתי שאין מצב לחזור לפעילות גופנית. הבאתי אישור רפואי וצלצלתי לסניף ופתאום נזכרו להגיד לי שאין הקפאה רפואית במנוי ללא התחייבות לאחר דין ודברים וכמעט 3 חודשים שאני רודפת אחריהם החלטתי לבטל את המנוי אך כאן נזכרו לומר לי שבגלל שהייתי בהקפאה אני לא זכאית להחזר כספי. מדובר על כ8 חודשי מנוי. פשוט חוצפה

urs

סטודיו סי אטומים! גם אני שבויית סטודיו סי. לפני כחודשיים קיבלנו הצעת רילוקיישן לארה"ב. הסכמנו ותוך זמן קצר (כנאמר, חודשיים) אנחנו עוזבים את הארץ. באותו שבוע כבר בדקתי האם אפשר לבצע העברת מנוי לאחותי שגם כן מתאמנת במכון. אמרו שכן ואין שום בעיה. שלשום אחותי באה לברר כמה חודשים נשארו לי ורוצה להעבירם ופתאום אומרים לה שאין אפשרות את כל החודשים מכיוון שחצי שנה משנה שלמה שנשארה לי היא מטעמי הקפאה שהיו לי עקב הריון, ולכן אוכל להעביר לה רק 4 חודשים! חצי שנה של תשלומים הולכת לפח?! הם לא מוכנים לשמוע ולבוא לקראתי! הרי לא אוכל גם לנצל את החודשים האלה אם ארצה, תוך חודשיים לא אוכל לנצל תקופה של חצי שנה.. וגם לא אקבל החזר כספי על החודשים האלה! כך כתוב בחוזה... מה כדאי לעשות? האם לי סיבה מספיק צודקת כדי לקבל את כספי חזרה? או לפחות להעביר אותם לאחותי? תודה רבה.

אביה מועלם

ההודעה שלי אליהם כדלקמן: אז לאחר שהתגלה לי פרצופכם הקר, נותר לי רק דבר אחד לומר: אתם פשוט חברה שמבזה את האג'נדה של עצמה. שלושה שבועות לאחר ההרשמה רציתי לבטל את המנוי שרכשתי, לאחר שהגעתי ל3 שיעורי "קורס הכנה" בלבד!!!! מעבר לכך שהאופציות למחיר ה"מוזל" כובל את הלקוחות ל18 חודשים, מה שכלל לא חוקי ולאחר שגביתם ממני דמי רישום, מה שגם לא חוקי, אתם פשוט מחזיקים בכח אנשים שכלל לא מעוניינים להגיע להתאמן אצלכם. אתם ממשיכים לגבות ממני 245 ש"ח בכל חודש תוך מודעות לכך שאין לי את הפנאי והיכולת להגיע ולו לאימון אחד בשבוע. תתביישו לכם, גזל לאור יום. זוהי חברה שמטפחת את לקוחותיה? זה הוא פרצופה של חברה שמכבדת את עצמה? זה הוא פרצופה של תעשיית כסף שטובת לקוחותיה נמצאת בעדיפות התחתונה. Like ·

קטיה

גם אני עשיתי מנוי בסטודיו סי ל9 חודשים . הוסבר לי שאפשר לבטל מנוי בכל רגע חודש מראש.... אך כאשר רציתי לבטל , פתאום הם הודיעו שיש דמי ביטול 550 ש״ח ! את זה אף אחד לא אמר כאשר סגרתי את העסקה . מסתבר שזה אמור להיות כתוב בגב החשבונית שאותה קיבלתי רק כאשר הגעתי לסניף ...

דגנית

נרשמתי לסטודיו לפני חודש וחצי הגעתי לשיעורים ונוכחתי לדעת שהשיעורים עמוסים ,בחדר שיכול להכיל 20 נשים דוחסים 30-32 נשים באופן לא מכבד,לא מקצועי,ולא בטיחותי,ביקשתי מזה מספר פעמים שלא יעמיסו כי אין מצב להתעמל באופן זה הבטיחו הבטחות ועולם כמנהגו נוהג. זו השפלה לשלם כ"כ הרבה,להתאמץ להגיע,לעזוב ילדים בבית,ולקבל כזו התייחסות!ביקשתי לבטל מנוי,ונאמר לי שאין לי ברירה אלא לקחת עו"ד...תהיתי מדוע הפכתי להיות שבויה של סטודיו C אם זה יחסם ללקוחות?מדוע מקרה זה אינו נחשב לאי קבלת מוצר?

שירן

גם אני רצתי לסיים את המנוי שלי בסטודיו C ופתאום באו עם כל מיני כללים חדשים שלא שמעתי עליהם, וזאת בכדי לקנות אותי. קראתי את החוזה שחתמתי עליו, למרות החוסר סבלנות של הנציגה שלהם בעת החתימה, בדקתי בדיוק מה הנהלים, ולמרות זאת סטודיו C בוחרים לעשות כרצונם. ההתנהלות שלהם עלובה, והגיע הזמן שמשהו יתבע אותם. מכעיס אותי בכל פעם שאני שומעת עליהם. שירן

עידית

רשת סטודיו C היא אחת החברות הכי נצלניות שאני מכירה. צריך להתרחק מהם כמו מאש.

עינת

הי, אני מתמודדת ב-ד-י-ו-ק עם אותה הבעיה! אשמח גם לשמוע תגובות, הצעות. האם כדאי לתבוע? אני ביקשתי לבטל שבוע בלבד אחרי שעבר התאריך של החוזה שאפשר לבטל, גם מתוך הבנה שבודאי אפשר לבטל אחרי שחולף התאריך..

תמר

אין עם מי לדבר פשוט ליזום תביעה יצוגית לכל נפגעות סטודיו C

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות