לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
רות

מעבר לחברה מתחרה

יש לי הסכם עם מירס מחודש נובמבר 2011,אני רוצה לצאת מההסכם,האם אני יכולה לצאת ללא בעיה(אין לי חובות). ההסכם הכתוב,שונה מההסכם בפועל שאינו רשום,מישום שמנהל המרחב שסגר איתי את העיסקה אמר שנחתום על ההסכם ובסוף החודש נבדוק אם ניצלנו את ההטבה או לא ואם לא ניצלנו הכל אז נשנה את החבילה בהתאם לצרכים שלנו.ואכן כך היה,ההסכם השתנה אך לא נרשם וכך פעלנו במשך כשנה. הבעיה היתה שבכל חודש הם חייבו אותי בחשבון ב-5 הוראות קבע שונות לפי ההסכם הקודם,וכל חודש יש צורך להחזיר חלק מההרשאות על מנת להגיע לסכום שהוצע בהסכם החדש. זה הפך להיות סיוט,כל חודש לבקש מהבנק להחזיר חלק מההוראות ולעשות התחשבנות מול מנהל המרחב שטיפל בנו וזה נהיה מסורבל וההחזרים בבנק גם עולים לי,ומעבר לכך כל חודש מתקשרים מהגביה ומאיימים לנתק כי לא שולם מלוא הסכום,וכך כל חודש תסבירי להם מחדש וזה לא ניגמר עד שמנהל המרחב לא מתערב.ועכשיו הוא קיבל תפקיד וכבר אינו מטפל בנו,ואני תקועה עם הסיפור הזה. יש לנו הסעות ואנחנו מפעילים נהגים ואוי לנו שינתקו אותנו כך באמצע היום,אנחנו מאבדים קשר עם נהגים ומשבשים את העבודה וכבר עשו לנו את זה פעם. השאלה אם אני יכולה לצאת מהם ללא בעיה,ומה אני צריכה לעשות על מנת שיהיה טוב לשני הצדדים.אני לא מעוניינת יותר לעבוד עם מירס ויש לי 10-15 מכשירים. אודה לכם באם תתייחסו לפנייתי זו ותענו לי בהקדם. בברכה-רות 054-3330681

עידית פוליבודה, עו"ד

שלום רב, וואו, פנייתך מקוממת וניכר שאין שום סיבה להתעמרות ולהסכמתכם להמשיך בכאוס הזה!!! אנא פני בהקדם לקבלת יעוץ משפטי וליווי על מנת לפעול כנגד החברה והבאת הסכם ההתקשרות עמה לסיום ללא נזק כספי מצדכם.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות