אמון הציבור
שלום לך עו"ד עידית פוליבודה, לא...כבר עבר חודש ימים ובית העסק לא הגיב לפנית אמון הציבור...אני לא יודעת מה לעשות... למי יש יותר כח לאמון הציבור או למועצה לצרכנות? וגם...האם אני צריכה תשובה מאמון הציבור בכתב כדי לצרף אי תגובה של בית העסק לתביעה קטנה בבית המשפט אם נגיע לשם... מנהל של בית העסק כנראה חושב שלא נגיע למשפט ומעדיף לא לענות...ממתין וחושב שאנו נשכח את העניין... תודה לך שוב! נטלי
נטלי שלום, שמי ענת ואני דוברת ארגון אמון הציבור. ניסיתי לאתר את תלונתך במערכת שלנו, על סמך הפרטים שציינת כאן. לצערי, למרות חיפושים קדחתניים לא הצלחתי לאתר את התלונה. אני מבינה מדבריך שלא קיבלת מענה מהחברה. על מנת שנוכל לסייע לך ולבדוק את המקרה, אשמח מאד אם תפני אלי במייל עם פרטים נוספים (שם משפחה או מספר תלונה). את מוזמנת ליצור איתי קשר ישירות למייל שלי anat@emun.org. בהצלחה, ענת נבו, דוברת ומנהלת הסברה ארגון אמון הציבור.
שוב שלום, לדעתי אין טעם להמתין פשוט גשי לבימ"ש לתביעות קטנות צרכי את תלונותיך במועצה הישראלית לצרכנות ובאמון הציבור ואף צרפי את הפניה של אמון הציבור אל בית העסק והעובדה שפניה זו לא הענתה מצידם. אין הבדל מהותי ברמה הפרקטית בין אמון הציבור לבין המועצה הישראלית לצרכנות.