חיוב גז
השוכר שלי הותיר חוב בחברת הגז השוכר הינו חייב מוגבל כך שממנו לא יצא כסף וחברת הגז חייבה אותי לשלם את החוב למרות שהעברתי את חשבון הגז על שם השוכר האם אני זכאי לתבוע את הכסף שנגבה ממני בבית המשפט ואם כן האם אני זכאי לפיצויים (הגנת הצרכן עגמת נפש)
שלום רב, העניין הינו הסכמי וקשור לדיני חוזים והפרת הסכם מצד הדייר. ככל ותאלץ לשלם את החוב מכוח ההסכם באפשרותך להגיש נגדו תביעה כספית. אם השאיר בידיך ערבויות או בטחונות זה הזמן לעשות בהם שימוש!
ציינתי בפנייה שהחייב הינו חייב מוגבל והשאלה היא מה אני יכול לעשות מול חברת הגז אשמח לקבל תשובה על שאלה זו
שוב שלום, תשובתי אינה שונה והבנתי מלכתחילה שהדייר הינו חייב מוגבל באמצעים. יחד עם זאת מול חברת הגז אתה בעל הנכס וככזה האחריות מועברת אליך. ממליצה לשלם את החוב, להגיש תביעהולקבל פס"ד ולפתוח תיק בהוצאה לפועל ולהצטרף לבעלי חוב נוספים שהדייר חב להם כסף.
יש פסק דין הקובע כי בעל הנכס אינו אחראי וערב לחוב מים שהותיר השוכר אם השוכר נרשם כצרכן את חושבת שלגבי הגז הדין שונה
שוב שלום, תשובתי אינה שונה והבנתי מלכתחילה שהדייר הינו חייב מוגבל באמצעים. יחד עם זאת מול חברת הגז אתה בעל הנכס וככזה האחריות מועברת אליך. ממליצה לשלם את החוב, להגיש תביעהולקבל פס"ד ולפתוח תיק בהוצאה לפועל ולהצטרף לבעלי חוב נוספים שהדייר חב להם כסף.