ארנה

שרותי ביטוח נוספים בקופ"ח מכבי - מכבי שלי

במסגרת השב"ן "מכבי שלי" ניתנים טיפולי שיניים במחירי הנחה. בתקנות מכבי שלי, http://www.maccabi4u.co.il/SIP_STORAGE/files/3/7463.pdf בסעיף 10 - טיפולי שניים, כתוב: "מקרה מזכה: מבוטח מכבי שלי יהיה זכאי להנחות ממחירון טיפולי שיניים במרפאות השיניים שבהסכם עם מכבי עבור טיפולים שאינם כלולים בסל הבריאות הממלכתי...." לאחר מכן מופיע פרוט של הטיפולים ומחיריהם,ורשימת מרפאות ההסכם. כאשר פניתי למרפאת הסכם בהתאם לרשימה, מסרבת מכבי שלי לאשר את התשלום בטענה, שבאזור מגורי יש מרפאת שיניים של מכבידנט. לפני שאפנה לבית המשפט, אני מבקשת לדעת אם יש לי קייס כנגד מכבי שלי?

עו"ד אדי בליטשטיין

מה ההבדל בין מכבידנט לבין המרפאה בה את מעוניינת לעבור את טיפול השיניים? האם לא מדובר בשני המקרים במרפאות של מכבי? או שמא מדובר במצב בו מצאת רופא שיניים ספציפי שאת מעוניינת לעבור את הטיפול אצלו (ושעובד עם ההסדר של מכבי)?

ארנה

מכבידנט היא מרפאה השייכת לקופ"ח מכבי. המרפאה בה אני רוצה לעבור את הטיפול היא מרפאה ספציפית, הנמצאת ברשימת המרפאות שיש להן הסדר עם מכבי - רשימה שמכבי שלי פרסמה בתקנון שלה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות