רכישת נעל -פגומה

נעליים פגומות חברת ריפבליק

לפני פחות משבוע רכשתי נעל במחיר של 300 שקלים. כעבור 4 ימים שהנעל ברשותי, ונעלתי אותה אך ורק פעמיים , בעת שעליתי במדרגות ביתי העקב שלה נשבר לחלוטין, מעדתי ומתחתי את הקרסול וכעת רגלי חבושה. כשפניתי לשירות לקחות וביקשתי זיכוי נמסר לי בתגובה כי החברה "תתקן" את הנעל ולא תזכה אותי . האם מגיע לי זיכוי מלא על נעל פגומה? או שהצדק עם שירות הלקוחות ?

עו"ד אדי בליטשטיין

לא כל כך הבנתי מה ברצונך להשיג? האם ביטול עסקה (החזרת הנעליים) וקבלת כספך חזרה או לקבל "זיכוי" מבלי להחזיר את הנעליים? כמו כן, יש באפשרותך לדרוש פיצוי בגין הנזק הנגרם לרגלך.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות