טלי גורין

החזר כספי

שלום קניתי שעון ואחריי 8 ימים התחרטתי וחזרתי לחנות להחזיר אותו השעון לא נפתח מהאריזה ועדיין נשאר עטוף באריזה שהמוכר ארז לי אותו בתוכו בתור מתנה. המוכר טען ששעון נחשב לפריט לבוש לכן החזר כספי הם נותנים רק עד 48 שעות ממועד הקנייה ואני יכולה לקבל רק זיכוי . רציתי לדעת אם זה נכון מזכירה שהשעון נשאר באריזתו המקורית עטוף בעטיפת מתנה.

עו"ד אדי בליטשטיין

פרשנות החנות לא תואמת את לשון התקנות. באפשרותך לדרוש החזר כספי במקרה הנדון עד ל-14 ימים ממועד הרכישה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות