לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
אלמליח סוניה

איי רובוט

שלום קניתי לפני חודש איי רובוט מאיכות לצרכן,הרובוט עבד יום אחד ולמחרת שתק,התקשרתי לאיכות לצרכן מאיפה שקניתי ביקשו ממני שאשלח את המכשיר לתיקון,אחרי המון טלפונים שלחו שליח שיקח את המכשיר קבענו להיפגש במקום שיהיה נוח לשליח,לאחר שבועיים שוב המון טלפונים החזירו את המכשיר עבד יום אחד ושוב שתק ,ביקשתי לבטל את העיסקה למרות שחוייבתי כבר בויזה .מוכנה לוותר על הסכום שיצא בויזה ולבטל את העיסקה,מה עלי לעשות אשמח לתשובה מכם תודה

עו"ד אדי בליטשטיין

שלום, פני בכתב, תארי את כל השתלשלות האירועים ותדרשי ביטול עסקה. להערכתי החברה תסרב לבטל עסקה ותבקש ממך למסור את המוצר לתיקון פעם נוספת. באפשרותך להסכים לכך או לפנות לבית המשפט ולדרוש ביטול עסקה.

אלמליח סוניה

תודה על התשובה המהירה דרשתי ביטול עיסקה והם ענו לי שלא כדאי לי לבטל ,אני 9 בבוקר מתקשרת ומבקשת לדבר עם המנהל אומרים לי הוא עסוק הוא יחזור אליך,אחת בשם רוני בשיא חוצפתה אומרת שאני מפריעה לה לקבל שיחות מלקוחות ,האם כדאי לי לקחת את איי רובוט ארוז ולנסוע לפתח תקווה ולהעמיד להם עובדה.אשמח לקבל שוב תשובה מהירה.

עו"ד אדי בליטשטיין

אל תשוחחי עם נציגי החברה בטלפון. פני אך ורק בכתב ותדרשי ביטול עסקה. לא יסכימו - תפני לבית משפט.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות