האזרח ע

פגיעה בעקבות מוצר פגום

שנה שעברה אישתי השתמשה בתכשיר שעווה להסרת רגלים, למחרת הופיעו אצלה פצעים מוגלתיים בכול הרגלים, היא פנתה לרופא שאמר לה שיש לה זיהום ברגל ונתן לה משחה בכדי לטפל בזיהום לאחר 5 ימים הפצעים נעלמו. שלחתי את התכשיר למשרד הבריאות לבדיקות לאחר שהם בדקו אותו הם לא מצאו משהוא חריג בתכשיר. פניתי לחברה שטענה שהם מוכרים מאות אלפי יחידות בשנה של התכשיר שלהם והם מעולם לא קיבלו תלונה על פצעיים ברגלים ולכן מאשימים את אישתי שלא השתמשה במוצר באופן מתקין. כמובן שהתענה שלהם לא נכונה מכיון שהיא השתמשה באופן קבוע באותו תכשיר כמה שנים לפני האירוע. השאלה היא איך ניתן להגיש תביעה לבית המשפט לתביעות קטנות ומה העלות הכרוכה בכך? האזרח ע

עו"ד אדי בליטשטיין

עיין כאן: http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות