מירב

חברת הפקות

לפני כ3 שנים רשמנו את הילדה לסוכנות משחק בחברת "במרום הפקות" לא עבר חודש וקבענו לצילום בוק שבוע לפפני הצילומים הילדה נפלה על פניה ושברנה את הלסת התקשרתי ע"מנ לבטל את הצילומים והתרעתי שזה לא הולך להעלם בחודשים הקרובים הם בניהם קיימו "ועדה רפואית" ללא רופא אחרי שהעברתי טפסים מביה"ח והחליטו לא מוכנים לבטל לא עבר חודש מיום החוזה הם קיימו ועדה רפואית ללא רופא רק חברי ההנהלה ראיתי שהם ממשיכים לגבות עצרתי אחרי 3 תשלומים את ההוראת קבע תשלום של 200 ₪ לחודש, היום הם מאיימים בהוצאה לפועל אם לא אסגור את החוב על סך 6000 ₪ מה עושים אשמח לתשובה מהירה

עו"ד אדי בליטשטיין

שלום רב, ביטול הוראת הקבע לא היה מעשה נבון. בשלב הזה האופציות אינן רבות. אם לא תצליחי להגיע להסכמה עם משרד עו"ד של חברת במרום תצטרכי לפנות לערכאות משפטיות ולשכור שירותיו של עו"ד.

מירב

ביטול הוראה חיוב בכרטיס אשראי יש הבדל?

עו"ד אדי בליטשטיין

הדרך בה שילמת לא רלוונטית. הייתי מעיין גם בהסכם התקשרות ובודק האם יש שם התייחסות לתנאי הביטול.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות