קמר

התייעצות

לפני כחודשיים רכשתי שירות ביטוח מכשירי חשמל ושילמתי בשיקים דחויים ,וביקשתי רבות מהם לטפל לי בתקלה במכשיר חשמל אצלי בבית הם לא נענו לבקשותיי החוזרות ובינתיים נפרעו חלק מהשיקים אני שלחתי להם פקס מזה שבועיים על רצוני לבטל את השירות ולקבל את השיקים שנותרו דחויים עדיין לא נענו לבקשותיי ולא החזירו לי שיקים או כל התייחסות כלשהיא ,שאלתי היא אם אוכל לתת הוראת ביטול על השיקים שעדיין לא נפרעו יש לי אישור שליחת הפקס לביטול העיסקה ואיך אהיה מוגנת שלא יתבעו אותי בגין השיקים הללו .

עו"ד אדי בליטשטיין

לעניות דעתי ביטול ההמחאות תהיה טעות. שלחי מכתב נוסף והבהירי שמדובר בהתראה לפני נקיטת הליכים משפטיים. אם לא תהיה התייחסות הגישי תביעה על כל הסכום.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות