תרמית סוכנת נסיעות
היי .בקצרה .. סוכנת הנסיעות שלי שינתה לי טיסה ללא הסכמתי . שינתה טיסת חזור של לופטנזה בשעות הנוחות לי ובחברת התעופה המועדפת עליי ..לטיסה זולה בהרבה טיסה של פגסוס בשעות שלא ביקשתי ולא הסכמתי להן כמו כן אני נוסע מתמיד של לופטנזה , וגם מעדיף שלא לעבור במדינה מוסלמית כלשהי ובעל כורחי וללא הסכמתי הטיסה שונתה לילה לפניי הנסיעה לטיול .דרשתי והתרעתי בפניי הסוכנת שאני לא מוכן לקבל את הטיסה הזו אך לא נעשה דבר .הסוכנת שיקרה בדבר מיזוג בין חברות וטענה שלא היא אשמה ..לאחר בדיקה קצרה עם לופטנזה נוכחתי לדעת שהטיסה קיימת ומאוד יקרה ..ולהערכתי הסוכנת מכרה את הטיסה שלי ושמה אותי בטיסה זולה יותר וכך מיקסמה את רווחיה .. אשמח לדעת מה אני יכול לעשות בנוגע לכך .. ומה סכום התביעה הרלוונטי במצבים כאלה ..ההוצאות הכספיות שהיו לי היו רק כמה מאות שקלים אך העצבים עוגמת הנפש והידיעה שרומיתי באור יום ..מגבירים את נחישותי לתבוע ולגרום לה לשלם מחיר על התרמית הזו .
שלום, לפני הגשת תביעה שלח מכתב ודרוש פיצוי. לעניין הערכת הנזק - מעבר לנזקים הכספיים שנגרמו לך אתה יכול לתבוע עוגמת נפש ואת הרווח שנוצר לחברה בעקבות שינוי חברת הטיסה לחברה הזולה יותר.