נדיה

ביטול שיקים על ביטוח למקרר

שלום לפני כחודש וחצי הזמנתי טכנאי לתקלה במקרר. הטכנאי הציע לי לעשות ביטוח ולבטל את עלות התיקון. נתתי 24 שיקים לטובת ביטוח ל 5 שנים.הובטח שתישלח פוליסת ביטוח תוך 14 ימים. לא התקבלה פוליסה,בשיחות טלפון שהוקלטו טוענים ששלחו גם בפקס גם בדואר וכלום לא מתקבל ,וזאת מספר פעמים. האם מותר לי לבטל את השיקים אחרי שאיימתי שאם לא ישלחו פוליסה אבטל אותם? תודה

עו"ד לירון-צבי קניג

שלום נדיה, בשלב זה אני ממליץ שלא לבטל את השיקים. תסתפקי בשלב זה במכתב בדואר רשום ובו תכתבי שטרם קיבלת את הפוליסה, וככל שלא תקבלי את הפוליסה תוך 30 יום, את תבטלי את השיקים ותתבעי על הסכום שכבר שולם. בהצלחה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות