אלי

האם לתבוע פיצוי על איחור של יותר משנה באספקת המוצר

הזמנו ספה הובטח שיגיע תוך 60 יום, לאחר יותר ממאה יום הגיע ספה אחרת לאחר טירטורים רבים תבענו אות לביהמ"ש לתביעות קטנות, מיד עם קבלת התביעה התקשרו שהספה תגיע תוך יומים ואכן הספה הגיע בקשתי מהם פיצוי הן על העגמת נפש והן על תשלום האגרה לבית המשפט והן על האיחור של יותר משנה לאחר הקניה, הם אינם מעוניינים לפצות בטענה שאין סיכוי שבית המשפט יחייב אותם בפיצוי מה לעשות? תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

תשובת עו"ד הראל לפידות, בנימינה : כמובן שאין לדעת אם בית המשפט יפסוק פיצויים אם הסכמתם לקבל את הספה אז אתם לא יכולים לבטל את העיסקה כי הסכמתם אם הם לא מוכנים לפצות אתכם, מה יש לכם להפסיד? תמשיכו את התביעה, אולי כן תקבלו כסף עדבנו אותי בתוצאות ההליך בהצלחה עו"ד הראל לפידות עורך דין ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות