יונתן

קיבלתי שובר מתנה והנני מעוניין לקבל החזר ספי

שלום רב בתאריך 4/9/16 קיבלתי שובר מתנה על סך 700 ש"ח. יום לאחר מכן ניגשתי לחנות בכדי לקבל החזר כספי עקב אי רצון לממש את השובר. בעל העסק אינו מעוניין להחזיר את הכסף, האם החוק מחייב אותו להחזיר את הכסף ?

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

משאלתכם לא ברור כיצד נקנה השובר. החזר כספי לפי החוק הינו לקונה. החוק לא מחייב את החנות, להמיר שובר מתנה בכסף מזומן. שימו לב כי שוברי קניה נקנים לעיתים בערך נמוך משמעותית מערכם הנקוב הראל לפידות, עו"ד בנימינה.

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות