שגיא

ביטול הסכם עם גן פרטי

שלום רשמנו את בננו לגן פרטי והוא אמור להתחיל בחודש נובמבר. במסגרת ההסכם חתמנו כי במידה ואנו מחליטים לבטל ההסכם עלינו לשלם עבור חודשיים. בשבוע שעבר הגן נשרף והוא אמור לחזור לפעילות בנובמבר. הגננת לא מסרה פרטים על סיבת השריפה למרות שנשאלה על כך. אנו חוששים כי ישנה בעיה בטיחותית בגן והחלטנו לעבור לגן אחר. האם המצב הנוכחי יכול להוות הילה במקרה והגננת תחליט לתבוע את הכסף? הילד עדיין לא נכנס לפעוטון ובפועל אנחנו מודיעים כמעט חודשיים מראש על ביטול... אשמח לקבל את דעתך בעניין תודה

item.Author מנהל הפורום עו"ד הראל לפידות

נראה שיש לכם סיבה לדרוש בדיקה בדיקה בטיחותית ואם תסורבו נשמע שיש לכם עילת ביטול סבירה ויכולת סבירה להתגונן מדרישה של הגננת. בברכה עו"ד הראל לפידות עורך דין ונוטריון בנימינה

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות