לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
ציפינ

הטעיה במכירת אייפון מחודש כחדש

לצערי הרב רכשתי מנוכלים מחנות אינטרנטית של חברת ביי מובייל מבת ים קניון בת ימון רח ניסנבאום 33 אייפון שמונה פלוס חדש סיקרתי סגור באריזה מקורית וכך הובטח לי הטלפון הגיע אמנם סגור באריזת צלופן אך לא היה בו מחט לסים וחוברת הדרכה התקשרתי ונאמר לי. עיי המוכר ברוך שהמכשיר מקורי וחדש אך נפתח לצורך החלפת מטען שמתאים לארץ . במעבדה לידי סידרו לי מגן מסך ומגן לטלפון כשהתחלתי להשתמש המגע היה גרוע חשבתי שזה מהמגן מסך פניתי למעבדה שהתקינו לי את המגן ומיד אמרו שהטלפון לא חדש היה בשימוש המסך לא מקורי והבטריה כמעט גמורה התקשרתי לחנות שאמר לי להגיע בעצמי לבת ים נסיעה ארוכה ומעייפת בשבילי הגעתי לקניון מגעיל עם חנות דוחה ברוך המוכר מנהל מיד הכחיש ולאחר שבדק אמר נכון המכשיר תקול ביקשתי מיד החזר כספי מלא 2200 שח והחזר על המגן מסך וטלפון שסתם הוצאתי 100 שח הוא טען שמחזיר את הכסף פחות 150 שח לפי החוק להחזרת מוצר לאחר ויכוחים הסכים להחזיר את הסכום פחות 50 שח דמי ביטול עיסקה איך ניתן לקבל את מלוא הסכום ששולם בתרגיל הרמאות הזה מה עם פיצוי זו הונאה רמאות לכל דבר תודה על ייעוץ ציפי עליי לציין שאני מבוגרת ונכה וכלל לא אמורה להסתובב כי אני נכה ובסיכון גבוה והוא גרם לי לעוגמת נפש נסיעה נהיגה ארוכה מעייפת והתווכח ארוכות

שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום צרכנות