תלונות שוא
אבי ילדיי נוהג להגיש תלונות שווא על אופן התנהלותי עם הילדים. הוא מגיש תלונות שאני אמא מתעללת ומכה. אבי ילדיי מעולם לא שילם מזונות. הוא מפחיד אותם שאם לא יספרו שאמא מרביצה .. הוא ידע על כך ויכעס. הילדים חסרי אונים. זה מספר פעמים שמגיעים אליהם שוטרים למוסדות החינוך וחוקרים אותם מול מצלמות וידאו. הילדים מבוהלים מאוד... ואינם מעוניינים בחקירות שכאילה.. מן הסתם. בכל פעם התיק נסגר כלעומת שנפתח ונרשם אין עבירה פלילית. במשטרה טוענים שהם יבואו כאשר תוגש תלונה .. תמיד. וזו חובתם. אני ניזוקה מהחקירות של ילדיי וגם מחקירותי שלי במשטרה. אינני מוכנה להפסיק את הסדרי הראיה איתו כעונש.. כי אני לא יכולה לעשות עוול לילדיי שאוהבים ומרחמים על האב. יש לציין שהוא עושה זאת כדי להתעלל בי ומציין כי יוציא אותי משוגעת ויקח את הילדים כדי לא לשלם מזונות. מה אני יכולה לעשות???? האם אפשר לתבוע אותו על תלונות שווא? האם אפשר לעשות סנקציה אחרת? (לא שקשורה לילדים או להסדרי הראיה?) האם מותר לי לפרסם בעיתונות גילוי דעת? האם אני יכולה לקבל את חומרי החקירה מהמשטרה? איך? (כדי להוכיח שהכל מיותר.) הילדים בני 9 - 7 - 5.(כן, גם לגן הילדים מגיעים החוקרים... וזו פעם שניה ) אודה לך מאוד על תגובה מפורטת ומועילה כי יש עוד אנשים כמוני... אובדי עיצות.
שאלות נפוצות:
שי אאאאא