משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

הצהרת אבהות

אית
איתי

שלום, לפי מה שסבתא שלי מספרת לי, כשאני נולדתי לא היה גבר בסביבה (היא חושבת שאני הילד של חבר של אמא שלי מאותה תקופה) כשהייתי בערך בן שנה אמא שלי פגשה גבר, התחתנה איתו ומבחינת סבתא שלי הוא אימץ אותי. אמא שלי ספרה לי שהגבר הזה הוא אבא שלי ושהי פגשה אותו במקרה לאיזה סטוץ ואחרי שנה באה לחפש אותו. בתעודת הלידה שלי רשום שהוא אבי. יש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובות: 1. האם יכול להיות שאמא שלי בחדר היולדות נתנה את השם שלו וכך הוא רשום אצלי בתעודת לידה. 2. כיצד אני יכול לוודא או לבדוק האם נעשתה הצהרת אבהות? זאת שאלה אולי קצת מטופשת כי בכול המקומות הוא רשום כאבי (ת.ז., קופת חולים וכו...) אבל מכיוון שהוא אזרח צרפתי אני זקוק לאישור על הצהרת אבהות, כיצד אני יכול להשיג דבר כזה. שכחתי בכלל לציין שכאשר הייתי בן שלוש אבי נעלם ואין לי כל קשר איתו כבר 30 שנה. אודה לכם מאד על העזרה, איתי.