משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

החלפת משמורת

ארי
אריק

בוקר טוב... שמי אריק ואני גרוש כארבע שנים וחצי.לי ולגרושתי ילד קטן כן חמש וחצי אשר נמצא במשמורת אימו.לאחר הגירושים הכירה האם גבר חדש עימו חייתה שנתיים וממנה יש לה ילדשה כבת שנתיים לערך.לאחרונה עזבה האם את בן זוגה ועברה להתגורר מרחק כ-45 ק"מ ממקום מגוריי ומגוריה.לציין כי עד המעבר ועד הכרתה את הגבר החדש הייתי לוקח את הילד מידי שבוע מתי שהסתדר למרות כי הסדרי הראייה קובעים ימים שני ורביעי וכל שבת שניה.עם מעברה לישוב החדש החלו מאבקים בהם היא החלה לתבוע כי הסדרי הראייה יהיה כפי המופיע בהסכם הגירושין ומבחינתה הילד יישן אצלי מידי שני ורביעי למרות שבהסכם אין חובה שכזו.לציין כי אם למשל האם חולה הילד אינו מגיע לגן בו הוא נמצא(בעיר מגוריה הקודמים של האישה)ולחילופין הילד קם מוקדם מאד בבוקר בכדי שיוכל להספיק להגיע לגן.יתר על כן ישנו מאבק באשר ללקיחת הילד או השבתו מהיכן(ממקום מגוריה החדש,מאמצע דרך וכו).זאת ועוד,האישה החלה להתלונן כי במידה ולא אבוא לקחת את הילד כפי שנקבע בהסדר כי אז תדאג לקנוס אותי(בהסכם מופיע כי הבעל רשאי לקחת הילד כאמור,לא חייב)להדגיש כי הקשר עם בני חשוב לי מאד אך היחסים עם האם הגיעו למצב בו היא מאיימת כי לא תיתן לי לראות את הילד. מעבר לעובדה כי הילד מטורטר הילד מבולבל ומידי ביקורו אצלי הוא שואל אצל מי הוא יישן ביום המחרת ומי מוציאו מהגן. האם ניתן להחליף משמורת בתנאים אלו?מדגיש כי בתנאים שנוצרו אינני רואה כיצד טובת הילד באה לידי ביטוי כאשר האם מפגינה חוסר יציבות מוחלט באשר לחייה האישיים. תודה רבה וסליחה על אריכות הדברים