מנהלי הפורום
התעללות בחסר ישע
אימי אישה בת 76 חולת פרקינסון,צלולה זקוקה לעזרה מלאה,עם מטפלת 24 שעות ועוד מטפלת לבוקר נכיוון שהיא נוהגת להעיר את העובדת בלילה. בנוסף אחותי בת ה 40 גרה איתה ועל חשבונה. לפני כחודשיים אימי אמרה לי שאחותי מרביצה לה וחזרה על זה מספר פעמים,גם בכל פעם שהיה אירוע של אלימות, אמי הייתה אומרת לי.בתחילה לא האמנתי אבל ראיתי שאימי לא יורדת מהנושא והחלטתי לשים מצלמות בבית בהסכמתה.בצילומים ניראת אחותי בסיטואציות שונות שבכולן ישנן הפגנות כוח על אימי איומים עם הידיים ואף שימוש בכוח לא סביר, ניעורים ואף הנפות ידיים כאילו היא הולכת לחבוט בה.רואים את הפחד בעיני אימי וזה ניראה נורא. עירבתי את העו"ס בקהילה וביקשתי ממנה לבדוק את הנושא מבלי שאחותי תדע.אותה עו"ס פנתה לחברת כוח אדם שמספקת לנו את העובדת וביקשה מהעו"ס שלהם שתחקור את המטפלות.היא חקרה אותן וסיפרה להן גם למה.ומהן החשדות שיש כלפי אחותי,הן מצידן ישר רצו לספר לה,מאותו יום אחותי לא מפסיקה לאיים לכל עבר. היא למזלי לא יודעת מי התלונן אבל ניראה שהיא חושדת.אני למרות כל הסיטואציה לא רוצה להרוס לה את החיים השאלה איזה אפשרויות יש לי לטפל בעניין מבלי לפגוע באחותי וכמובן לסייע לאימי.האם אני אוכל להוציא את אחותי מבית אימי אכשהו?ושוב מבלי לערב משטרה? תודה מראש