משפטי– זאפ
משפטיפורומיםדיני משפחהדחית משפט ללא ידיעתי

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

דחית משפט ללא ידיעתי

טל
טל

מיכל שלום רב,. קיבלתי יצוג מהסיוע המשפטי, העו"ד הנ"ל לא מהשורה הראשונה שלא לאמר מהשורה התחתונה... נכון להיום... יש לי משפט מחר והיום הודיעה לי כי המשפט נדחה לעוד 3 חודשים כי היא "מרגישה לא טוב". ואני בכוננות נפשית כבר חודשים רבים ... זו כבר פעם שלישית שהיא דוחה את המשפט ביד אחת עם הצד השני.מבלי להיוועץ בי.. 1. האם זו זכותם לדחות ללא הסכמתי? והאם זה מקובל? 2. האם אפשר לפטר עוד היום את העו"ד ולקבל את התאריך של מחר בחזרה? זו רק שאלה למקרה שידחו שוב כי הפעם זה כבר אבוד. 3. האם אפשר לעיין בתיק לבד ולראות מה סיבת הדחיה כי לדעתי הצד השני ביקש והיא לא מגלה שקיפות. (בפעם האחרונה שהם ביקשו כעסתי עליה שהסכימה לכן לדעתי היא משקרת שהיא ביקשה ומתנחמדת אליהם.) בכל מקרה הייתי רוצה לדעת אם אפשר לפטר עורך דין מהיום להיום ולהמשיך לבד. או לחילופין לקחת עו"ד אחר.. אבקש התייחסות גם לאם אפשר להמשיך לבד בלית ברירה.