משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

מזונות

אתי
אתי

אני נשואה 17 שנה ויש לנו 4 ילדים בני 15, 12, ותאומים בני 10. בני הבכור סובל מאוטיזם - ומצבו הולך ומחמיר מדי יום. אני בעלת תואר שני ומאחר והטיפול בילדי ובמיוחד בבני הבכור קשה מאד לא יכולתי למצוא עבודה. ולכו אני גם לא עובדת וממשיכה ללמוד בכדי שאוכל לעבוד במקצוע. מנגד בעלי עושה חיל במקום עבודתו ומתקדם ומגיע להישגים. לפני כ- 4 חודשים עזב את הבית ועבר לגור אצל אמו. החיים במחיצתו הם גיהנום. הוא שלט בי ורודה בילדים. הוא מעליב ופוגע ומשתמש במילים מכוערות וזה ליד הילדים. הוא מעלים ממני את הכנסותיו, ולא משתף אותי בשום דבר. בזמנו היתה לנו דירה הוא מכר אותה ואנו גרים כבר 5 שנים בשכר דירה ואיני יודע מה הוא עשה בכספי תמורת הדירה. למעשה נותרתי בלי אגורה ואין לי ולילדי בטחון כלכלי. שאלתי היא האם בית המשפט יחייב אותו ברכישת דירה לי ולילדי. ומה לגבי זה שהוא הבריח רכוש ולא שיתף אותי במשך השנים בעניני הכספים והחסכונות? וכן האם אפשר להוציא צו הרחקה מאחר וכל הפעמים שהוא בא הוא ממוטט אותי ואת זה הוא אמר שהוא ימוטט אותי עד שיצטרכו לאשפז אותי. אני מרגישה אבודה וקשה לי לעמוד מולו ולהתמודד איתו.