מנהלי הפורום
אלימות והתעללות נפשיים ומאמש גם אלימות פיזית
לפני כחמש שנים נפרדנו אני ובעלי למשך כ8 חודשים בעקבות תלונה שהיגשתי נגדו במשטרה על איום. חזרנו לחיות ביחד לאחר כ 8 חודשים בהם לא הניח לי הטריד אותי והתחננן שנחזור ו "יהיה בסדר" לדבריו. חזרנו לחיות יחד וטען כי החבר המשותף לנו אמר לו כי "אישתך הולכת איתי כבר תקופה ארוכה מתחת לאפך ויותר מזה אנו מתכננים להתחתן לאחר שתתגרשו". מיותר לציין שהופתעתי ונפגעתי מכך שבלי בוחר להאמין באנשים ולא לדעת עם מי הוא חי. מאז עוקב אחריי, מטריד אותי מגיע למקום עבודתי, חוקר אחריי, בודק את הטלפון שלי וזה מגיע למצב שאם אני מתעכבת במקלחת או בחדר הוא ניגש בשקט לבדוק. כל אדם שאני מדרת איתו [אנשים ששנינו מכירי] אבוי לי גם איתם מבחינתו אני יוצאת,בקיצור חיי הפכו לטרור השבוע בעת היותינו במיטה בתחילת קיום יחסים סטר לי וצעק "עכשיו אני מרגיש ויודע בוודאות שאת בוגדת בי", קפצתי מהמיטה והזמנתי משטרה שעצרה אותו [קיבל הארכת מעצר]. אדגיש כי בעת העדות שנתתי התבקשתח ע"י השוטר לגשת לבית המשפט ולהוציא צו הגנה כנגדו כך עשיתי ובידי צו עד ליום א בו התקיים הדיו "במעמד הצדדים". אדגיש ואציין כי עוד כשחזרנו לקח אותי לכל קברי הצדיקים שאשבע לו כי לא בגדתי בו כמובן שלא היתה בעיה ונשבעתי,אך ללא הועיל. שאלותיי הן, האם זכותי לקבל תוקף לצו ההגנה מבית המשפט בדיון כדי שאוכל להתחיל הליכי גירושין ללא הטרדות והצקות מצידו? האם אוכל לתבוע בשלב כלשהוא על התעללות כלשהיא מצידו? אנא תשובתך בהקדם