מנהלי הפורום
ייעוץ/עזרה
שלום רב, שמי לינה ואני אוטוטו בת 24.אני גרושה כבר שנתיים וחצי ויש לי 2 ילדים ילד בן 3.5 וילדה בת 2.2 הייתי נשואה לנוצרי מגרוזיה אשר הייתה לו תושבות ארעית כל זמן שהותו כשהיינו נשואים חוץ משבועיים כי איחרנו לפגישה במשרד הפנים.אחרי שתבעתי מזונות וכשקיבלתי גירושים הוא הפסיק להיות תושב ארעי אך היה בעל אישור לשהות עד שיחקרו לגבי העניין,בביטוח לאומי דחו את תביעתי כי הוא הופיע במחשב שלהם שלא היה לו רצף של תושבות... והוא לא הופיע בגבייה כי אף פעם לא היה לו קופת חולים,תבעתי בהוצאה לפועל וכיום החוב שלו על מזונות בהוצאה לפועל עומד על מעל ל 100,000 ש"ח והוא שילם מזונות רק 3 פעמים,התחלתי לקבל הבטחת הכנסה שכל פעם דרשו מסמכים ועשו בעיות ו אף הכניסו אותי לחוב של 17,000 ש"ח בגלל שהורי עזרו לי בכסף.הם החשיבו את זה הכנסה מעבודה... בכל מקרה כיום הם הפסיקו לי את הבטחת ההכנסה כי ילדתי מעל גיל 2 והפנו אותי ללשכת התעסוקה ושם נתנו לי מינימום שעות של 20 שעות בשבוע בגלל שאין מי שיאסוף את הילד מגן עירייה ב 13:45 ואין מי שישמור על ילדיי...אפילו את לימודי השלמת הבגרות שלי הפסקתי כ אין לי זמן..והבטחת הכנסה דורשים יותר שעות עבודה שבועיות וחודשיות ורק אז הם ישלימו לי הכנסה אך אין לי יכולת ליותר שעות שבועיות וחודשיות...אין מי שישמור על ילדיי!! בנתיים הגרוש שלי הוליד ילד עם אישה אחרת שהם חיים יחדיו ולה יש 2 ילדים מגבר אחר בנוסף לילדם המשותף..הוא עובד בשחור ומרוויח כ 15,000 ש"ח בחודש.אנא עיזרו לי בייעוץ איך לעשות ולמי לפנות.אני מ תגוררת אצל הורי וכולי במינוסים וחובות ואין לי עזרה חוץ ממגורים אצלהם.