משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

מזונות ותוספות

ליל
לילי .נ

התגרשנו לפני כשנתיים, לי ולגרוש שלי ילדה משותפת בת 5, בקרוב יש לנו דיון בבי"ד רבני לפי בקשתו להפחתת מזונות מצידו, יש לציין, כי טענתו זו נדחתה בעבר באותו מעמד משפטי, לפי הידוע לי לא חלו אצלו שינויים מהותיים בנסיבות, נהפוך הוא מצבו הכלכלי השתפר באופן ניכר מאז, העלאה בשכר. יש לציין, כי כעת הוא משלם מזונות של 2000 ש"ח +מחצית מהוצאות חינוך והוצאות חריגות. ברצוני לדעת, מהם סיכוייו??הנני לא מיוצגת בשל מצבי הכלכלי וחוששת מהלא נודע. כמו כן, יש לציין, כי בהסכם הגירושין שאושר בבי"ד הרבני יש תוספת של יוקר מחיה אחת ל3 חודשים, עד עתה זה לא מומש. כיצד אוכל לממש זאת?לחשב?והאם זה ניתן לגביה רטרואקטיבית??יש לציין, כי לא מזמן עברנו לדירה שרכשתי(באמצעות לקיחת משכנתא כמובן) ובחוזה לא צויין סעיף של מדור, באופן ניכר, הוצאותיי גדלו(בעבר התגוררתי אצל אמי), האם אוכל לבקש תוספת מדור+מחצית מנוצאות לתחזוקת בית?בעבר נדחיתי ע"י בי"הד בנושא זה? בתודה מראש, ומתנצלת על האורך של ההודה..