רוית

רכישת דירה בבעלותי עם בן זוג לחיים

אני גרושה ומתגוררת עם בן זוג מזה 3 שנים בדירה שכורה. שנינו בעלי חשבונות בנק נפרדים, עשינו לפני שנתיים הסכם חיים משותפים אצל עו"ד חתום שכל זכויותיי שייכים לי, וכל זכויותיו שייכים לו(זכויות פנסיה, חסכונות וכו). ברצוני לשאול עם היום אני רוכשת דירה מכספי (חצי מהכסף ממון עצמי שלי וחצי מהכסף אני לווה מהבנק כלווה יחיד)בן זוגי ימשיך לגור איתי כאשר כל זכויות הדירה נרשמות על שמי בלבד. אנחנו מסכימים ביחד לחתום על הסכם ממון אצל עו"ד כאשר הוא יודע שהדירה על שמי ולא ירצה לתבוע זכויות בעתיד על הדירה שלי. יש לקחת בח-ן שהוא גר איתי הוא שותף להוצאות השוטפות. ואין לו בעיה עם זה שאני רושמת את הדירה על שמי. האם הסכם ממון מגן עליי ב-100% לגבי זכויות הדירה? או שאני צריכה להתנהל באופן אחר. אנא ממך אני צריכה לקבל תשובה ע"מ שאדע לקבל החלטה חשובה בחיי.

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

רוית שלום, אינני יכולה לחוות דעתי על הסכם שלא ראיתי ובדקתי. בוודאי שלא לענין הגנה ב-100%. אם תרצי תוכלי לפנות לקבלת יעוץ משפטי אלי או לכל עו"ד אחר המתמחה בתחום.

רוית

בהמשך להודעה הקודמת, נא לשלוח לי תשובה למייל שמסרתי. תודה רבה.