לוגו אתר משפטי - הפורטל המשפטי לקהל הרחב
נגישות
נעמה אילני

מקווה שתוכלו לתת תשובה-הסכם שלום בית

שלום, זו הפעם הראשונה שאני כותבת בפורום זה. לפני כחודש בעלי ביום בהיר החליט שהוא רוצה להתגרש ועזב אותי עם תינוק בן כמעט שנה ובהריון בחודש שלישי (שהיה מתוכנן ואני שילמתי על ההפלה כיוון שלא היה לו כסף). עברתי כל מיני סיטואציות לא נעימות עם משפחתו ובכאב רב נאלצתי לעשות הפלה בכדי שאצליח לשרוד, ללכת לעבוד ולפרנס את בני ואת עצמי. לאחר חודש שניסיתי לשכנע אותו שלא נתגרש הוא השתכנע לחזור. הוא חזר והכל היה בסדר גמור...אבל אני כבר שילמתי לעורך דין כאשר אמר מספר פעמים שלא רואה דרך לתקן את יחסינו. (אציין כי סיבת העזיבה שלו נבעה כי טען שכל החלטה שנעשית בבית היא החלטה שלי בלבד...). העניין הוא שאיני מוכנה להמשיך הלאה בהרגשה שכל יום אני עלולה לעבור שוב את מה שעברתי ולכן הסכמנו שנחתום על הסכם שלום בית. בהסכם יהיה כתוב 50-50 חובות ורכוש. 50-50 חינוך לבננו הפעוט. 50-50 רפואה חריגה כגון משקפי ראייה וכדומה ומדור 30%. הוא אינו מסכים לכך!!!! מה אעשה???? האם ביקשתי יותר מידי? אם אתבע גירושין האם אקבל פחות? אשמח לייעוץ כנה

עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

נעמה שלום, שאלתך מורכבת מדי ודומה, כי חייבת להיעזר ביעוץ משפטי. אני מציעה כי לא תתמודדי עם ענין זה לבדך ובוודאי שאל תגיעי לכל החלטה ללא קבלת יעוץ.

forum moderator שלום, מה השאלה המשפטית שלך?
close the form שליחה
חזרה לפורום דיני משפחה