משפטי– זאפ

מנהלי הפורום

עו"ד מורן אייזנקוט

עו"ד מורן אייזנקוט

מורן אייזנקוט עורכת דין מומחית לענייני משפחה. מייסדת המשרד וחברה בלשכת עורכי הדין בישראל. בעלת תואר L.L.B מפקולטה למשפטים באוניברסיטת חיפה ומגשרת מוסמכת מטעם לשכת עורכי הדין. בנוסף, בעלת רישיון נוטריון ממשרד המשפטים.

קביעת פגישה
חזרה לפורום

מזונות

י.כ
י.כ.

שלום, אני נשואה ויש לנו שני ילדים. בעלי הודיע לפני כחושיים שהוא מעוניין לפרק את הזוגיות ותשובתו לבקשותיי לטפל ולעבוד על הזוגיות הייתה שאין סיכוי וזה גמור. מאז, הוא ממשיך לחיות בבית, לא מחשבן ולא שותף בפעילויות המשפחה. מבחינה כלכלית, הפריד את חשבונותינו ומצפה שאשלם לא פחות ממנו. הפסיק לעשות קניות לבית ולמעשה ממשיך להנות מנוחות הבית מבלי לתרום את חלקו (בהשוואה למה שתמיד היה). הוא דורש ממני לשלם דברים רבים ומכריז שלא ישלם (צהרון של הילדה, שכר דירה וכו). האם החוק מחייב אותו בתשלומים? כשאני מבקשת ממנו לעזוב את הבית, הוא עונה לי שאני יכולה לעזוב אם אני רוצה. כיצד ניתן להמשיך? האם נגזר עלי לשלם את רב ההוצאות כדי שרמת החיים לא תפגע ליילדי ולי?

RE:
ניל
נילי

בעלך חצוף ומנצל את טוב ליבך.גם אני עברתי דבר דומה והצלחתי לגרום לגרוש לשלם את כל מה שמגיע תפני אליי למייל אסייע לך

RE:RE:
ניל
נילי

המייל שלי peac12@walla.com

RE:
גלי
עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

שלום, עליך לפנות לביהמ"ש בתביעה למזונות.

RE:RE:
י.כ
י.כ.

מזונות עבור מי? הוא עדיין משלם דברים מסויימים בבית. האם בתביעת מזונות אני לא עלולה בסופו של דבר לקבל עוד פחות ממה שהוא משלם היום? מה הן הזכויות שלי במקרה כזה של בעל שאומר שרוצה לפרק אך לא יוצא מהבית? תודה

RE:RE:RE:
גלי
עו"ד גלית סולומונוב-פוגל

שלום, לאור שאלותיך אני מציעה כי תפני לקבלת יעוץ משפטי מסודר שם תוכלי לשטוח בפני עוה"ד את המצב הקיים כיום בבית ותוכלי לקבל מענה לכל השאלות. הפורום אינו מהווה תחליף ליעוץ משפטי.